| Recomanda aceasta pagina |

Sambata 18 Aprilie 2015

Animale din cafea

  Trimite pe mail Printeaza acest articol

Simboluri din cafea

Pisica

- Forma unei pisici ne arata o persoana prefacuta si lingusitoare ca o pisica.
- Daca sta linistita, nu-i pericol. Daca sta cu ghiarele scoase e vorba despre o persoana foarte primejdioasa, de un taler cu doua fete, care in fata te linguseste, iar cand poate e gata sa iti faca cel mai mare rau. Legatura dintre o forma si alta trebuie sa o facem noi, dupa cum se vede in ceasca.

Paianjen

- Paianjenul este semn de tradare si de proces.
- Paianjen taiat in doua, sau chiar fara picioare, ori uneori prins intr-o plasa, inseamna pierderea necazurilor; slabirea acestor necazuri sau nimicirea lor.

Porcul- Porcul ce ni se arata in cafea reprezinta belsug si spor.
Leu- Leul arata ca persoana va capata o putere mare, in afaceri sau in orice va intreprinde.
Iepure

- Daca in ceasca apare un iepure iar acesta este in partea dinspre toarta cestii, inseamna ca persoana careia i se ghiceste este o fricoasa.
- Iepure cu capul in jos, semn ca persoana careia ii ghicim va primi un dar.

Urs

- Cand se arata un urs in cafea, inseamna, dupa felul unde este asezat, ca de pilda inspre toarta cestii, ca persoanei careia ii apartine ceasca, cam cruda si cam inceata. Daca figura ursului formata din zat e in dosul unei litere sau al unei siluete, atunci este vorba despre o persoana cuosuta care e cruda si inceata. Dupa litera putem sti si despre cine este vorba.

Vaca - Formarea unei vaci este semn de belsug.

Veverita - Veverita este semnul unui prilej bun pierdut.

Vulpea - Vulpea prevesteste ca s-a pus la cale un viclesug, care poate dauna persoanei in a carei ceasca se gaseste acea figura.